Sivert Krudtå 1. mars 2020
Del Gjerne
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •   
 •   
 •   
 •  
 •  
 •  
 •   
 •  
 •  

Nå er det vel ikke bare jeg som har savnet saklig og god informasjon om Coronaviruset og nøktern informasjon om hvordan man skal forholde seg, uten de store og tabloide overskriftene – er enormt slitsom i lengden, mediene skulle visst hvor ofte jeg forbanner deres overskrifter som er som regel dratt helt ut av proposjoner.

Foto: Googlesøk

Den saklige og gode informasjonen fant jeg. Informasjonen er både saklig, nøktern og ikke store overskrifter, er bare å ta for dere og lese dere opp. Får sende en stor takk til Nrk for å ha tatt seg bryet verdt med å lage denne artikkelen.

Følg meg

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*