Sivert Krudtå 5. oktober 2020
Del På

Det ser ut norskemedier totalt har glemt Anders Behring Breivik og hva han står for – nå slippes hans meningsfeller til i beste sendetid på tv og mediene reklamerer for deres nettsider. Ja du leste riktig.

Jan Arild Snoen har helt rett i sin kronikk om at Nrk slapp en organisajon til i beste sendetid for å spre deres hat, frykt og propagdanda, er nesten så man ikke tror det er sant. Jeg forstår at tanken til Nrk er god, dem ville få frem hva dem står for, men begrunnelsen for å gjøre det holder ikke vann. Man kan utmerket diskutere det å spre hat, frykt og propaganda uten å invitere disse inn i studio og nærmest gi dem gratis reklame. Det er ikke dette skattebetaleres penger skal brukes til. Eller er det blitt helt ok nå som det har gått 9 år siden 22.07.2011 ??

Foto: Sivert Krudtå ©

Det er nærmest blitt en motesak for mediene det med åpenhet, men det er ikke all åpenhet som bør utføres. Av den enkle grunn at den åpenheten som mediene bidrar til blir oppfattet ute blant folk som at nå er disse nettstedene og organisasjonene blitt stuerene, og det viser at det hatet, frykten og propagandaen dem sprer er helt riktig og at det dem sier er riktig – det er slik det blir oppfattet av mange ute i samfunnet. Er det dette norskemedier ønsker og vil bidra til ?

Nå har heldigvis debatten som var på Nrk fått skarp kritikk, og det med rette – man slipper ikke slike organisasjoner til i beste sendetid, man kan godt diskutere hva dem står for uten å bidra til at dem får en mikrofon også. Det var det Nrk gjorde. I tillegg har kringkastningsrådet fått 35 klager på programmet og debatten.

Nå er det ikke bare debatten på Nrk som er problemet, dette problemet er mye større i norskemedier, det gjelder alle medier i Norge.

Både Tv2, VG, Dagbladet, Nettavisen, Nrk, ABC-nyheter osv osv evnet selv ikke å skrive om en drapssak igår uten å måtte dra inn og reklamere for en av organisasjonene som sprer både hat, frykt og sprer propaganda. Norskemedier er med på å bidra til at disse organisasjonene får gratis reklame, noe som igjen bidrar til å spre enda mer hat, frykt og propagdanda. Er dette norskemedier ønsker at disse organisasjonene skal få større troverdighet enn hva mediene, politiskepartier og andre organisasjoner i samfunnet har ?? Om ikke mediene i Norge har fått det med seg, det nå i 2020 blitt helt vanlig blant folk i Norge å lenke til artikler som disse organisasjonene legger ut på sine nettsider på FB – vil mediene gjøre dette enda mer vanlig ??

Følg meg ------------------>>>

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*