Sivert Krudtå 13. desember 2020
Del På

Makan til direkte frekt innlegg på VG sin nettside er det lenge siden jeg har lest, bedre blir det heller ikke når Jan Arild Snoen fremstår som både frekk og bedreviter – er kanskje påtide å ta opp mobilen og be Therese Johaug om unnskyldning ??

Det denne saken handler om er at Therese Johaug er sponset av Huawei og bruker deres mobil. Det er faktisk flere positive grunner til at Johaug skal bruke Huawei mobil framfor iphone, enn det er negative sider ved dette.

Nå er saken en gang slik at det ikke finnes noen som helst bevisste dokumentasjoner for at Huawei lar seg bruke av myndighetene i Kina, det som har fremkommet sålangt er kun løse påstander uten dokumentasjon – oversatt til norsk, politisk korrekthet for å Nato og USA fornøyd.

Uten at Snoen klarer å skjule sin skuffelse over at Johaug ikke har iphone og lar seg sponse av Apple og USA, så er det ekstremt mange argumenter for å styre unna alt av produkter som kommer fra Apple Microsoft og Google – alle disse produktene er utelukkende laget for at NSA og USA skal få bedrive overvåkning av verdens befolkning – inkludert samtlige nordmenn, så det er sagt. Både VG og Snoen har visst glemt at det finnes noe som heter Prism,- har dere glemt både Prism og Snowden ?? Har dere lest dere opp på hva Prism er for noe og hva NSA driver med ? Tydeligvis. Det er kanskje også det mest behagelige så slipper dere å trå USA på tærne ?

Her er en lenke til en artikkel om Prism, og om hvilke selskaper i USA som er innrullert i Prism-programmet som utleverer alt av brukerinformasjon til NSA – rekken av selskaper er idag mange ganger flere, og artikkelen er like aktuell i 2020 som i 2013, enda mer. Tar med en lenke til, sånn for ordensskyld.

Det som er frekt med artikkelen til Snoen det er at han direkte prøver å påvirke Johaug sitt valg av sponsor og hvilken mobil hun bruker – det flotte med artikkelen er at Snoen avslører sin totale mangel på respekt for Johaug sitt frie valg. Han faller for eget grep. Man kan ikke gå til angrep på Johaug sitt valg av sponsor og mobil uten å ta i bruk virkemidlene som regimet i Kina gjør, nemlig å nærmest diktere Johaug hvem hun skal la seg sponse av og hvilken mobil hun bruker – hva har en slik holdning og argumentasjonsteknikk å gjøre i et levende demokrati ? Svaret er enkelt, har ingenting i et levende demokrati å gjøre i det hele tatt. For det andre, hvem Johaug er sponset av burde strengtatt være en ikkesak både for Snoen og for VG. Regner med at Snoen og VG støtter at Johaug er gammel nok til å ta egne valg ?! Eller ?

Når vi ser på hvordan USA i 2020 behandler varslere og utbrett USA bedriver overvåkning av verdens befolkning, så er rekken av argumenter for aldri tillate ett eneste apple-produkt inn i huset så lang, at skulle man skrevet ett blogginlegg om dette, så hadde den blitt like lang som antall sider det er i bibelen. Den politiske korrektheta som Snoen og VG viser for dagen er mye farligere enn ikke være politisk korrekt – fordi da er man sluttet med kritisk tenkning, man uttaler seg og skriver på autopilot uten å forstå hva man har puttet hode inn i.

Følg meg ------------------>>>

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*