Slektsforskning – Genealogy

Foto: Googlesøk – Kåfjord kirke i Alta kommune

Jeg begynnte med slektsforskning for ca 10 år siden, det ble for meg en naturlig hobby siden jeg bestandig har vært interessert i historie / lokalhistorie, i denne sammenheng er slektshistorie veldig viktig del.

Stamfaren på morsside er Johan Petter Daniloff født 1841 i Kåfjord / Alta. Hans far var kommet innvandret fra Russland / Karelen i 1830, han ble gift med ei dame som var blitt enke i 1834, hun og hennes avdøde mann var kommet innvandret fra Finland ( Tornedalen ) i 1832. Slekten / familien Daniloff i Norge har sterke røtter mot Finland, siden Johan Petter født 1841 ble gift med ei finsk dame som hadde kommet fra Rovaniemi, dem ble gift i 1873.

Min farsside så er det Gabriel Andreas Nilsen Krudtaa født 1870 som stamfaren til Krudtå / Krudtaa i Finnmark. Han kom nordover fra Hattfjelldalen i Nordland og fikk min bestefar i Magnus Johan Sverre Krudtå i 1897 og siden ei datter med navn Gabrielle Mariette Krudtå født i 1901. Min bestefar Magnus ble bosatt i Øksfjord i Loppa kommune, før det hadde de fått min far som ble født i 1929 i Bergsfjord i Loppa kommune, men vokste opp i Øksfjord når familien flyttet dit.

Slektsdatabasen som jeg har på denne siden liggende og som er søkbar er ikke bare arbeidet frem av meg, det er i samarbeid med 2-3 andre slektsforskere, bl.a Alf Hansen bosatt i Sverige men som opprinnelig er fra H.Fest i Finnmark og ei dame som heter Ingrid Daniloff Svensen og ei dame i Båtsfjord, så jeg har litt mer å publisere enda som blir søkbart for dem som ønsker dette.

Ønsker Du / Dere å ta kontakt med meg, så er det fullt mulig på denne siden å sende meg epost eller eventuelt ringe meg 919 11 693.

Følg meg ------------------>>>