Sivert Krudtå 21. februar 2021
Del På

Dette er kriminalsak som virkelig får følelsene frem i folk i hele Norge, men. Påtalemyndigheten og politiet skal aldri la sitt arbeid bli påvirket av følelser. Media kan forenkle bevisene helt ned på et nivå som hvermansen forstår hva som er galt med dommen, fordi dommen er feil uansett om Viggo Kristiansen er skyldig eller ikke.

Skal ta for meg fakta i saken på en enkel måte, slik at alle forstår hva som er galt med dommen mot Viggo.

For det første. Det såkalte mobilbeviset, det er utelukkelses bevis. Det betyr, mobiltelefonen til Viggo viser at han ikke var på åstedet når drapene ble begått, fordi den var koplet opp en annen basestasjon enn om han hadde vært på åstedet. For det andre. Det finnes ikke tekniske beviser som DNA eller fingeravtrykk o.l på åstedet etter Viggo. Det er heller ikke vitner som har sett Viggo i Baneheia på det tidspunktet som drapene ble begått.

Det eneste som knytter Viggo til åstedet er Jan Helge Andersen i sin forklaring, ingenting annet. Det er også viktig å forstå at Jan Helge Andersen hadde sin agenda.

For å forenkle dette litt mer enda. Siden det ikke er noe som helst som knytter Viggo til åstedet så skulle aldri påtalemyndigheten tatt ut tiltale mot Viggo, dem skulle enkelt og greit løslatt han før saken kom i byretten, noe dem kunne gjort. Han skulle også vært løslatt for byretten, fordi når dem ikke kan knytte Viggo til åstedet så har man pr definisjon ikke en sak i det hele tatt mot Viggo.

Det politiet og påtalemyndigheten skulle gjort, var å stille seg spørsmålet – » Kan vi knytte Viggo direkte til åstedet foruten forklaringen til Jan Helge Andersen ? «. Hadde dem gjort dette så hadde dem fått svaret » nei «, da skulle saken mot Viggo vært lagt bort / henlagt.

Følg meg ------------------>>>

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*