Sivert Krudtå 17. oktober 2020
Del På

Man skal nesten tro det man leser i disse koronatider. Det har brutt ut smitte på sykehuset i Hammerfest, er bekreftet at 10 ansatte er smittet og 50-60 i karantene. Så man må regne med flere smittetilfeller på sykehuset.

Istedenfor å stenge ned og sende pasientene til andre sykehus i Nord-Norge eller til andre klinikker, så velger man å opprettholde driften ved å hente inn helsepersonell fra andre sykehus i Nord-Norge, fra Mosjøen, Sandesjøen, Nordlandsykehuset og UNN.

Ved å opprettholde driften og hente inn helsepersonell fra andre sykehus, så bidrar man effektivt til at man kanskje sprer smitten videre til bl.a fødende kvinner, akuttpasienter osv, og ikke minst. Man kan bidra til at smitten sprer til 3-4 andre sykehus i Nord-Norge, som vil gi uante konsekvenser.

Så det beste hadde nok vært at man stengte sykehuset helt ned i minimum 2 uker og sendt alle pasientene til andre sykehus, og får man ikke nye smitte tilfeller på disse 2 ukene, kan man åpne forsiktig igjen – men at direktøren ikke tar dette ansvaret burde si mange mye om hvordan koronasmitten håndteres innen Helse-Nord.

Følg meg ------------------>>>

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*