Sivert Krudtå 16. august 2019
Del På

Nå har jeg fått ei ny nettside opp å gå, og kommet meg bort fra Google sitt bloggsystem.

Jeg må innrømme at jeg ikke følte meg til pass å være under Google, var noe som ikke stemte helt for meg. Hvordan havnet jeg i Google sitt bloggsystem? Jo. Jeg hadde ei nettside som flere av dere husker, men der var databasen for siden ett sted og domenet ett annet sted, og ingen av stedene hadde jeg kontroll på, måtte stole på at andre gjorde en god jobb for meg, noe jeg tilslutt ikke følte meg tilfreds med i det hele tatt. Jeg ville ha kontroll på sakene selv, derfor endte jeg med å legge ned siden. Men nå, skal dere se blir det andre boller og brus, jeg har nemlig full kontroll på alt selv, og jeg har planer om å utvide siden til også omfatte mer av min store hobby, nemlig slektsforskning. Før jeg kan gjøre det, må jeg over helgen få anskaffet meg program som er beregnet for å publisere ting på nett som er slektsrelatert, men det får jeg ta da 🙂 Men nå er jeg oppe å går her på krudtaa.no , som forøvrig er mitt etternavn, bare med å tilslutt ikke to a`er, men kan ikke få alt servert på sølvfat heller her i livet. Gleder meg til fortsettelsen, håper flest mulig av dere vil følge med meg videre.

Følg meg ------------------>>>

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*