Sivert Krudtå 4. oktober 2019
Del På

Den 27.09.2019 skrev nettstedet aldrimer.no som drives av Kjetil Stormark » Russiske spesialstyrker på norsk jord «. Det var slik at man kunne sette kaffen i vranghalsen samtidig som man gnidde seg i øynene, og enda skulle man slite med å tro på det man leste, men god grunn.

Jeg, og mange med meg ventet i spenning på nyhetene på Nrk og Tv2, ikke minst på Tv2 nyhetskanalen ville komme med saken. Forventet også at Vg, Dagbladet, dagsavisen, aftenposten osv osv vil ha saken på første siden rimelig kjapt. Kom det noe ? Nei, ikke pip. Se for deg at russiske spesialstyrker skulle plutselig stå på norskside av grensen ved Kirkenes. Hva hadde skjedd ? Selvfølgelig hadde både forsvaret, PST, E-tjenesten trykket på den rødeknappen og på sekundet bedt om bistand fra Nato og fra USA. Samtidig ville alt av medier som fins i Norge sendt » LIVE » fra Kirkenes. Det ville også vært LIVE sending på både Sky News, BBC, France 24 osv osv osv – men det kom ingen sendinger på noen tv-kanaler og det kom ikke noe i andre medier heller om dette. Men det som kom, var en liten artikkel på Nrk.no hvor dem hadde intervjuet folk i både PST, E-tjenesten og i forsvaret. Men denne artikkelen kom 3 dager etterpå, altså den 30.09.2019 – ergo har pulsen vært temmelig lav hos norske myndigheter på statsministerens kontor. Svaret fra PST, E-tjenesten og forsvaret var enkelt, det finnes ingenting som støtter disse påstandene til aldrimer – ergo kan man trygt konkludere med at aldrimer har skrevet ren propaganda i mot Russland og skrvet usannheter. Det er meget alvorlig – spesielt alvorlig er det fordi dette gjelder om fremmende styrker på norsk jord uten at det er tilfelle eller at man viser til hvilken kilde man har det fra,- det kan utløse en storkrig mellom Russland og Nato / USA. Å spre usannheter om påståtte hendelser som dette kan utløse krig. Lurer på om aldrimer og Kjetil Stormark forstår rekkevidden av det han skriver og fòrer norskefolk og andre medier med når det ikke er sant det han skriver ? Forstår Kjetil Stormark hvor farlig dette er siden han er kjent journalist og er en person som mange har troverdighet til, så sprer han direkte løgn og propaganda ?

Foto: Googlesøk

Bedre blir det ikke at vi har redaktører i i distriktsavisene og i riksdekkende aviser som svelger historiene til aldrimer som politikerne våre spiser kamelkjøtt til lunsj, middag og kvelds. Idag så publiserer redaktør i IFinnmark Arne Reginiussen en artikkel som jeg i bestefall vil kalle for å være ekkokammer for aldrimer og Kjetil Stormark,- han gjenngir artikkelen som om det er en sannhet det Stormark skriver og nærmeste være fri for kritiske spørsmål – så det er tydelig at norskemedier fungerer som ekkokammer for useriøse bloggere og andre som vil spre ren løgn og propaganda.

Går man litt nøyere til verks på nettsiden til aldrimer, så kan man stille seg spørsmålet. Er dette en privat blogg eller er det noe mer ? – Jo det er noe mer. Kjetil Stormark og aldrimer må levere,- det kreves at han leverer artikler formulert og skrevet med et bestemt formål, formulert på en bestemt måte og budskapet skal være i en bestemt retning. Han har 6 bidragsytere som tilsammen har bidratt med 14 millioner til aldrimer. Deriblant Hans Hermann Horns Stiftelse har bidratt med 7,5 millioner og Christen Sveaas har bidratt med 1 million osv osv – om dette er engangs beløp eller årlige innbetalinger til aldrimer oppgis ikke, men det koster å drive en nettside som dette og han har flere som bidrar sammen med seg + at det koster å reise rundt i Norge, rene sydenreise prisen hver gang. Det disse mennesker krever igjen ytelse er valuta for kronene dem bidrar med – uansett hvor rik eller lite rik man er, så krever man igjen ytelse for pengene man bidrar med, da må aldrimer og Stormark levere, så enkelt er det.

Grunnen til at nettsteder / aviser / blogger som lar seg kjøpe på denne måten er å anse som farlige, det er fordi dem skriver og sprer hva som helst bare dem får betalt for å gjøre det – ergo fungerer slike nettsteder som rene » fake news fabrikker «.

Følg meg ------------------>>>

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*