Sivert Krudtå 5. desember 2019
Del På

NAV-skandalen er i ferd med å bli et mareritt for arbeids – og sosialminister Anniken Hauglie – montro om ikke mistillitsforslaget fra Rødt som Nrk meldte den 25.11.2019 likevel var på sin plass og var riktig ??

Ministrene som sitter i regjeringen viser gang på gang sin manglende forståelse av hvor inngripende EØS-avtalen er,- det er hva denne NAV-skandalen handler om, vi har et helt storting av folkevalgte som ikke forstår enda, det er EØS-avtalen som regulerer alt i Norge. Både innen offentligforvaltning, offentligsaksbehandling, anbudsreglene, og helt ned til størrelsen og utseende på grønnsakene i butikkene våre – absolutt alt. Også saksbehandlingen innen NAV.

NAV i Svolvær, Lofoten. Ny Arbeids- og Velferdsetat. Arbeidsmarked. Arbeidsledighet. Arbeidsløshet, finanskrise, krise, jobb, oppsigelse, dagpenger, arbeidsledighetstrygd. Foto: © Dag G Nordsveen / Samfoto

Senest idag har VG en sak om hvor NAV hart sendt brev til Anniken Haugli som er vår arbeids – og sosialminister angående en EØS-trygderettsak, men dette brevet har hun på en eller annen måte » glemt » i ei skuffe – merk dere ordet » glemt «.

Den 25.11.2019 hadde Tv2 en sak hvor dem nærmest gjorde narr av Bjørnar Moxnes og Rødt, fordi dem fremmet mistillit hvor et av begrunnelsene var at dem mente Hauglie har bidratt til justismord ved ikke reagere fort nok og ta riktige grep – kanskje var ikke begrunnelsen til Moxnes og Rødt så borte vekk alikevel – Anikken Hauglie kunne reagert mye raskere og sørget for stopp i å forfølge uskyldige mennesker som kun har fulgt regelverket som er i EØS-avtalen, noe som var riktig.

Nå har denne NAV-skandalen rullet og gått i flere måneder allerede i mediene, og enda lengre innad i regjeringen, siden før jul 2018 – enda har ikke Anniken Hauglie klart å vise såpass med handlekraft at skandalen er blitt stoppet. Den ruller i beste velgående og det kommer nye opplysninger ukentlig, bare dette burde fått både Erna Solberg og Anikken Hauglie til å tatt grep og vist at dem tar konsekvensen av dette – kanskje ender dette med mistillitsforslag mot hele regjeringen, denne gang også fra rødt og Moxnes ?? Sp og Ap har sovnet i saken, virker nesten slik at Trygve Slagsvold Vedum og Jonas Gahr Støre synes saken er helt ok og at alt er i orden ?? Påtide at stortinget våkner og stiller sittende statsråd og regjering til ansvar, det er nemlig der ansvaret sitter, ingen andre steder.

Oppdatering: Ap og Sv – dypt alvorlig

Ap nærmer seg mistillit mot Hauglie

Følg meg ------------------>>>

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*