Sivert Krudtå 15. mars 2020
Del På

Selvom vår statsminister ikke står på tv til ei hver tid og forteller folk hvordan man skal opptre, så bør folk kunne klare å tenke selv – det er ikke straffbart.

Det å bevege seg mye, selv ved å gå turer eller kjørebil til nabokommunen, kan være med på at man sprer coronaviruset, og i verste fall til en person som helst ikke skulle blitt smittet. Det at enkelte kommuner i Nord-Norge som f.eks Tromsø nå innfører karantene for folk som kommer fra Sør-Norge bør få folk til å begynne å forstå alvoret i situasjonen – det er ikke tiden for å drar rundt internt i Norge eller andre steder – er tid nå for å holde seg mest mulig i ro.

Foto: Alta Googlesøk

Det er på tide at folk begynner å forstå at reiser man på hytta eller til nabokommunen og blir syk, da vil man belaste helsevesenet i en annen kommune enn den man selv bor i – det er ikke helsevesenet i den kommunen dimensjonert for, derfor skal man holde seg i sin egen kommune, og bevege seg minst mulig ute.

Det må vel ikke gå så langt som i Spania, hvor myndighetene har innført portforbud i 15 dager eller må norske myndigheter sette inn sivilforsvaret for å få folk til å forstå alvoret med denne situasjonen ??

Følg meg ------------------>>>

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*