Sivert Krudtå 5. mars 2020
Del På

Selv om det ikke ser slik ut og vi har mye sne enda mange steder i Norge, så er uansett sesongen for å så frøene til Tomat – og chilliplantene kommet. Vel og merke, så dem innendørs.

Foto: Sivert Krudtå

Vi har mye sne enda her i Alta, det kan man tydelig se på bildet ovenfor, men jeg har startet sesongen for tomat – og chilliplantene mine – det ser ut som jeg kommer til å være ekstra heldig med tomatplantene i år, dem er kommet meget godt opp og mange er kommet opp, pr nå ca 42 pkanter er kommet opp – så det blir prikling til den store gullmedalje i år 🙂 Det samme med chilli-plantene.

Foto: Sivert Krudtå

Foto: Sivert Krudtå

Uansett så er jeg i gang med årets sesong, er bare å glede seg til fortsettelsen og håpe at jeg blir like heldig med stauder og sommerblomstene i år 🙂

Følg meg ------------------>>>

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*