Sivert Krudtå 11. august 2020
Del På

Vår regjering bør snarest slutte å skylde på ungdommen eller rettere sagt på ungemennesker mellom 18-30 år for at dem fester. Det har vært fester mer eller mindre kontinuelig under hele koronaperioden, også når hele landet var stengt ned.

Feilen som er blitt gjort, det er under gjenåpningen av landet, måten det ble prioritert på var en katastrofe. Både det å reise – og handle i utlandet er det siste som skulle vært åpnet, det bør stenges ned nå.

Foto: Sivert Krudtå

Når Norge var stengt ned, så gikk folk i demonstrasjonstog over hele Norge, det var tusenvis av mennesker i gatene og som stod tett i tett – så tett som hagl. Det var folk i gatene som drakk, folk var dritings, selvom folk gjorde dette, så steg ikke smitten i samfunnet i Norge, det var null tegn til spredning av COVID19-virus i Norge. Dette viser at smitten i Norge var så lav at uansett hva vi nordmenn gjorde, så steg ikke smitten – men hvorfor stiger smitten nå ? Hva har skjedd av tiltak som har gjort at smitten stiger så mye nå ??

Det eneste tiltaket som skiller seg markant fra andre tiltak som har vært gjort hele tiden, det er hva regjeringen har prioritert som viktigst når dem startet gjenåpningen av samfunnet. Det første dem gjør, det er å skille ulike regioner i Sverige i gule og røde regioner og resten av Europa inn i grønne og røde land. Uansett farge på regionen eller landene, så var det det mange dobbelte av smitte av hva vi hadde i Norge. Dette skulle aldri vært gjennomført og gjort, fordi dette ble oppfattet som at en region eller et land ble oppfattet som helt trygt å dra til fordi regjeringen sa den var grønn. Dette ble også oppfattet som klarsignal fra regjeringen for å begynne å dra ferier og harryturer, » kjør på, er grønt nå » – Om regjeringen mener at folk har misforstått, så kunne ikke folk oppfatte dette annerledes. Så det å skylde på festglade ungdommer for at smitten sprer seg i samfunnet igjen, blir rett og slett for dumt – regjeringen har invitert – og impotert viruset igjen til Norge. Årsaken til at smitten sprer seg i Norge igjen, er ikke en pils eller en en full mann eller kvinne – årsaken er at regjeringen invitert nordmenn over grensa til Strømstad med billig flesk, alkohol og stormende jubel – tabben var grenseåpningen, ikke èn full mann eller kvinne, påtide Bent Høie dere står for de vedtakene dere gjør og slutter å skylde på ungdommen eller andre som tar seg ett glass eller fem.

Følg meg ------------------>>>

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*