Sivert Krudtå 11. august 2020
Del På

Idag kunne russiske helsemyndigheter slippe nyheten om at Russland har uviklet vaksine mot Koronaviruset ( COVID-19 ). Russland har de siste 5 årene brukt store summer på å utvikle vaksine mot Ebola, hvor de bl.a har bygd opp to sentre for å utvikle denne vaksinen, både i Moskva og St. Petersburg. Denne vaksinen har vært prøvd ut i 5 år, og det denne som dem har brukt for å utvikle vaksine mot COVID-19. De mener at imuniteten skal vare i ca 2 år.

Foto: Sivert Krudtå

Etter det som meldes fra Russland, så skal Russland være i stand til å starte masse produksjon av vaksinen om kort tid, nå Verdenshelseorganisasjon ( WHO ) gått inn i nærmere samarbeid med RUssland for å få vaksinen godkjent for hele verden, dette er meget godt nytt for hele verdens befolkning, spesielt for eldre som er på sykehjem og andre med underliggende sykdommer.

Følg meg ------------------>>>

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*