Sivert Krudtå 27. august 2020
Del På

Som et kjent ordtak sier, når mediene lukter blod så skyr dem ingen midler for å få mest mulig blod til å renne – ett godt eksempel i disse tider er VG som har gjennopptatt sin kampanje mot Trond Giske. Ja nemlig, gjennopptatt. Det er kun ca 18 mnd siden VG publiserte en video hvor både jenta i videoen og Trond Giske selv ble stygt misbrukt av VG – noe som endte med at journalisten i VG fikk sparken, men VG har enda ikke rydde opp i eget bol enda. Hanne Skartveit som var med på kampanjen mot Trond Giske i 2019 sammen med den sparkede journalisten, jobber enda i VG.

Foto: Sivert Krudtå

I kjølvannet av at VG publiserte denne videoen ifjor så står VG`s Hanne Skartveit på Nrk i beste sendetid og innrømmer at VG ikke burde publisert videoen og i tillegg å har holdt tilbake opplysninger som ville gitt leserne det hele bildet av saken, men i beste propagandastil som kommunistpartiet i Kina praktiserer, så holdt VG bevisst tilbake opplysninger i saken.

Så det A – Magazinet lurer på, når skal VG rydde opp i sitt rotne bol av en journalistikk og få ut de rotne eplene av noen journalister ? Og, har VG i det hele tatt tenkt å rydde opp og få ut de rotne eplene som driver en journalistikk i beste kommunistparti stilen fra gamle Sovjetunionen ??

Følg meg ------------------>>>

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*