Sivert Krudtå 30. august 2020
Del På

Nå idag melder Reuters at Vladimir Putin og Alexander Lukashenko skal møtes i Kreml de nærmeste ukene – det blir mer og mer tydelig at Hviterussland søker tettere samarbeid med Russland, noe som er naturlig siden Russland er den viktigste samarbeidspartneren til Hviterussland og den viktigste handelspartneren til Hviterussland. I tillegg har også Russland og Hviterussland formelt underskrevet en unionsavtale for noen år tilbake siden – den er også nå formelt aktivert av Lukashenko.

Foto: Sivert Krudtå ©

Reuters melder også om at kvinner demonstrerer i gatene i Hviterussland med krav om at Lukashenko skal trekke seg.

I det siste har Putin og Lukashenko hatt ofte samtaler over telefon, noe som kan tyde på at Lukashenko prøver å sikre seg om han må gå i eksil – så har han en avtale med Putin om dette.

Følg meg ------------------>>>

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*