Sivert Krudtå 9. september 2019
Del På

Ja du leste riktig. Ved årets valg har mediene gjort en så dårlig jobb at dem fortjener stryk, dem er sluttet å stille kritiske spørsmål. Det går kun i jatta jatta, uten å sjekke og konfrontere partiene med hva dem faktisk sier. Spesielt gjelder det iår i forhold til Sp.

Foto: Google søk.
Det har vært en tragisk opplevelse å se Trygve Slagsvold Vedum få stå i fri dresur på tv og i avisene uten kritiske spørsmål.

Mediene har stilletiende trykket det han har kommet med uten motforestillinger i det hele tatt, spesielt gjelder dette angående sentraliseringen som han beskylder sittende regjering for og i forhold til regionreformen. Troms og Finnmark har vært flittig brukt som eksempler i så måte. Hvorfor har ikke f.eks mediene i Troms og Finnmark ikke konfrontert SP med hva dem faktisk sier angående regionreformen ?? Har ikke mediene fått med seg at ingen partier foruten Rødt går til valg på å oppheve regionreformen, hverken Sv, Sp eller Ap går til valg på å oppheve regionreformen. Det vil dem heller ikke gjøre i 2021. Det er nesten så man fristet å spørre om samtlige norske medier ønsker seg en ordfører fra Sp i alle kommuner rundt om i Norge. Det Sp, Sv og Ap har sagt er følgende, sitat » Hvis det kommer et vedtak fra regionene selv etter valget i 2021 hvor de ber om reversering, så skal vi se på det og behandle det seriøst » Sitatslutt » – Selv ikke Nrk har tatt tak i denne saken selv om det var til Nrk disse uttalelsene kom.

Overskrifta på Nrk sin side er så tabloid utformet angående denne saken at den er direkte misvisende. Hverken Støre eller Vedum har åpnet for reversering av regionreformen, det er direkte å feilinformere og villede leserne ved å servere noe slikt som dette. Det dem har åpnet for er hvis regionene selv vil at det skal reverseres så skal dem behandle saken, dem har ikke sagt at dem vil ta inisiativ til reversering. Noe Nrk gir inntrykk av i denne saken.

En annen sak hvor Slagsvold Vedum får stå å servere ny stekt valgflesk, var angående både sykehus i Alta og i H.Fest, ja takk begge deler. Det kom ikke et eneste kritisk spørsmål fra hverken Nrk, Altaposten eller IFinnmark, mediene var mest opptatt av å være først ute med saken istedenfor å stille noen kritiske spørsmål bl.a angående hvor dem skal hente pengene fra.

Det er bare å sende gratulasjoner til Sp for å ha trukket kortet i årets valgkamp for å unngå kritiske spørsmål fra mediene, og så får vi sende terningkast 0,5 til norske medier for årets valgkamp.

Følg meg ------------------>>>

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*