Sivert Krudtå 16. oktober 2019
Del På

Det ingen norskemedier som kan reklamere og anbefale Apple-produkter til sine lesere uten at de samme mediene selger privatlivet til sine lesere – uten å si det.

Apple var faktisk ett av de første selskapene som inngikk tett samarbeid med NSA igjennom programmet PRISM, dette ble dokumentert gjennom lekkasjene som varsleren Edward Snowden lekket. Ifølge dokumentene som ble lekket av Snowden stod det svart på hvit at igjennom PRISM programmet kan NSA fange opp bilder, lyd, video og bevgelsene til personene over lang tid, ikke bare stykkevis og delt, men i sanntid og samtidig over langtid.

Dette viser at Apple direkte har solgt sin bakdør inn i sine produkter til NSA, slik at forbrukerne overvåkes i praksis 24/7,- ergo kan ikke VG eller Tek.no stå å varmt anbefale Apple sine produkter til sine lesere uten at dem samtidig selger privatlivet til de samme leserne, noe dem gjør- daglig.

Foto: Googlesøk

Hva er galt med Apple sine produkter, spesielt iphone ?? – Jo, iphone har innbygget et program som brukerne ikke kan styre og ikke kan bestemme hvordan innstillingene i denne programvaren skal være – forbrukerne må godta at programvaren er der og at det er NSA igjennom tilgangen apple har gitt dem styrer denne programvaren. Dette er faktisk også grunnen til at Edward Snowden nekter å bruke iphone og ikke tillater iphone i sin leilighet i det hele store.

Det er kanskje på tide at både mediene og vi forbrukere begynner å bli mer bevisst på hvilke produkter man reklamerer for og hvilke produkter vi tar i bruk – er ikke alle nye mobiler man bør ta i bruk bare for at dem ser fin og lekre ut, hvordan innmaten fungerer betyr nemlig mye det også.

Følg meg ------------------>>>

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*