Sivert Krudtå 27. november 2019
Del På

Dere har vel alle lest en eller annen plass om at dere kan få igjen 20 000 om dere fjerner oljetanken og monterer varmepumpe f.eks av en eller annen type ?? Flott ikke sant! Jeg kan si det med en gang, glem det – min mor på 86 år har gjort nettopp dette.

Min mor tok å fikk innstallert varmepumpe og så fikk hun fjernet oljetanken ifjor sommer,- altså i 2018. Ikke at varmepumpen kostet all verden, den kostet ferdig montert ca 16 000, og så ifjor så fikk hun fjernet oljetanken, kostet henne 25 000. Tilsammen for denne herligheta godt vel 40 000. Så var det å få refundert noe av dette, hun er trossalt pensjonist.

Foto: Printscreen fra Tv2

Jeg hjalp min mor å få scannet dokumentene som Enova krever som dokumentasjon, både på fjernet oljetank med pris og innstallert varmepumpe med pris, og så lastet det opp med mamma sin bank-ID på Enova sin nettside,- som Enova også forlanger, alt gjort etter oppskriften.

For det første så tok det enormt lang tid på at man fikk tilbakemelding fra Enova på at dem hadde mottat søknaden, tok sånn ca 6-7 mnd. Da var vi kommet til ut på nyåret i 2019. Min mor ringte noen ganger selv og noen ganger sendte jeg purre epost til Enova for at min mor skulle få svar, og kanskje noen kroner for å ha fjernet oljetanken og innstallert varmepumpe. Hun fikk svar i juni 2019, da var det gått 1 år fra oljetanken ble fjernet – hun fikk ikke igjen ei eneste krone fra Enova, fordi dem begrunnet det med at det var gått for lang tid siden varmepumpen var innstallert, men dem tok ikke med at denne tiden som var gått, hadde dem brukt 1 år på å behandle saken,- ergo er dette et system som skapt av våre politikere med staten i hånd rene organisert svindel av eldre mennesker og pensjonister. Bedre blir det ikke når riksdekkende tvkanal som tv2 gir dem reklame for et produkt og tjeneste som overhode ikke reell. Nå er ikke vel 40 000 mye penger i seg selv, men det er mye for ei eldre dame på 86 år som er pensjonist….jeg kaller dette for organisert svindel.

Mitt råd er: La tanken ligge og la andre rydde opp etter Du / Dere har forlatt denne planeten, da blir du ihvertfall ikke lurt og svindlet.

Følg meg ------------------>>>

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*