Sivert Krudtå 27. november 2019
Del På

Hvem er WADA ( Verdens Antidoping byrå ) ?? Egentlig er dette et godt spørsmål, fordi svaret er ikke entydig gitt. Det er ikke kun en organisasjon som jobber mot doping, dem jobber også sammen med farmasiindustrien, noe dem selvfølgelig får betalt for – noe annet uhørt sett fra Farmasiindustrien sin side, selvfølgelig skal dem kunne for å få innflytelse.

En ting er at WADA » jobber » mot doping innen idretten, men dem har og brukes aktivt i annen agenda som uten tvil er svært problematisk – WADA er like mye en politisk organisasjon abosllutt på liklinje med Nato og FN – bare at WADA kan skjule sin politiskeagenda under idretten og det med doping.

Foto: Printscreen

Det å finne ut av hvem som sitter i ledelsen i WADA er ikke enkelt, så fremt man ikke vet hvor man skal lete. Men det jeg kan si etter å søkt litt på nett, er i hovedsak bestående av folk fra land som også er medlem av Nato. Det merkelige er at det oppgis at Wada har to presidenter, den ene fra Scotland og den andre fra Polen, begge kommer ergo fra Natoland, i tillegg så har vi en tidligere visepresident fra Norge, som alle vet er Natomedlem også. Australias finansminister har også en del av toppledelsen i WADA.

Når man ser på hvor styrt WADA er av politikere utelukkende fra land i Vest-Europa ( for å bruke et slikt uttrykk ) og som samtidig er Natoland, så kan umulig WADA være politisk uavhengig organisasjon, noe dem bør være i sitt arbeid mot doping – dem skal behandle alle land likt og være nøytral i sitt arbeid. Men vil Linda Hofstad Helleland klare dette når hun kommer fra et Natoland som ligger i politiskkonflikt med Russland ? Vil hun klare å være næøytral når hun kommer fra et Natoland og fra et parti som nærmest lever av å spre Russofob propagdanda og som kommer fra et land som opprettholder sanksjoner mot Russland på meget tvilsomt grunnlag ?? Vi må ikke glemme, er meget viktig for Nato å vinne » mediakrigen » mot Russland og fremstå som de eneste som er opptatt av demokrati og som kun snakket sant, Russland snakker aldri sant i henhold til hva Nato forfekter og hvordan norskemedier fremstiller Russland og Russlands president – Narrativet er viktig å opprettholde, koste hva det koste vil.

Den 14.11.2019 gikk Linda Hofstad Helleland ut å kritiserte ledelsen i WADA for at hun ble fryst ut og isolert når hun begynnte å jobbe aktivt for en ren idrett – kanskje har ikke Linda Hofstad Helleland forstått hvordan både WADA og IOC fungerer og hvordan de jobber ?? Det å legge seg ut med politikere i WADA som jobber og bruker WADA som et politisk virkemiddel mot andre land og som ikke jobber kun mot doping, da får du problemer – dette beviser også at WADA ikke jobber utelukkende for ren idrett, dem bruker sine politiskemuskler og kontakter internt i Nato og FN mot andre medlemsland, arbeidet med doping er skalkeskjulet.

WADA bruker sammen strategi som IOC har gjort i alle år, nemlig å kjøpe seg innflytelse og makt i de land som skal arrangere OL, jeg velger å kalle dette for smøring / korrupsjon, noe somhar vært dokumentert igjennom uttalige dokumentarer om IOC – WADA lar seg bruke av NATO til å fremme Nato sin politikk og politiskeinteresser, det er hva det handler om når dem vil utestenge Russland, så når artikkelen på Dagbladet kom på nett i går, så vard et ikke WADA som snakket, det var Nato som snakket. Er ingen idrettsorganisasjoner som IOC, FIFA, UEFA, Olympiatoppen, NIF, NFF, osv osv osv som ikke fremmer sitt lands politikk og som må opptre såkalt politiskkorrekt uttad, ergo er dem med å fremme politiske interesser enten dem vil eller ikke. Hvor demokratisk er dette ??

Følg meg ------------------>>>

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*