Sivert Krudtå 30. november 2019
Del På

Nå har VG`s » propaganda minister » slått til igjen med nytt innlegg angående hvor viktig det er for Norge å bli medlem av EU.

Nå har vi vært igjennom i flere uker nå med skandalen i NAV, som tydeligvis ingen ende vil ta, så kommer Hanne Skartveit med et innlegg om hvor viktig det er å bli medlem av EU, snakk om politisk mageplask og dumskap. Nå viser skandalen i NAV som enda ikke er over, at våre politikere overhode ikke forstår hva EØS-avtalen innebærer, dem har null peiling. Har noen av dem lest EØS-avtalen ?? Når Norge signerte EØS-avtalen i 1992 og vedtok den samme år, så var avtalen på 12 bind hvor vært bind var på ca 1000 sider, med kun lover og forordninger som gjelder både for Norge og EU,- men….det har siden dengang tilkommet over 11 0000 direktiver og lover som Norge må forholde seg til og som Norge har tatt inn i norges lover. Dagens EØS-avtale er etter det jeg har fått opplyst er på over 30 000 sider. Hanne Skartveit har du satt deg inn i hva EØS-avtalen innebærer ? Har du lest den ? Har du i det hele tatt fysisk bladd eller sittet med EØS-avtalen på fanget i det minste ?? Jeg har….jeg fikk den pr post tilsendt fra UD i 1992.

Foto: Printscreen fra VG

Jeg har skrevet om EØS-avtalen tidligere, Grunnloven spist opp. Kanskje bør VG sin » Propaganda minister » lese innlegget til Elin Ørjasæter, » EØS-avtalen spiser grunnloven til frokost » , er mye lære der om hvor mye vi allerede har gitt fra oss. Hanne Skartveit klarer t.o.m med i sitt innlegg å komme med en løgn, en bevisst løgn. Hun skriver sitat » Det kan være bra i spørsmål som klima, der EU med sin ambisiøse og effektive klimapolitikk trekker oss i riktig retning. Men vår nasjonale selvråderett blir ikke ivaretatt gjennom EØS-avtalen, slik den ville blitt gjennom et fullverdig EU-medlemskap. » Sitatslutt » – Har ikke du Hanne Skartveit forstått det enda, Norge måtte i 1992 når vi vedtok EØS-avtalen gi fra oss selvråderett, og når vi i 1994 hadde folkeavstemningen var argumentasjonen for å avholde folkeavstemningen var at stortinget og regjeringen ville ha råd fra folket før dem avgjorde om Norge skulle gå inn i EU eller ikke, fordi Norge måtte avgi selvråderett til EU for å kunne bli medlem av EU – det var kravet. Forøvrig ei folkeavstemning vi kunne spart oss, fordi stortinget sendte norges selvråderett til Brûssel i 1992 allerede. Har dere ikke forstått at EØS-avtalen står over alle norges lover, foruten grunnloven – men den står for tur den også, er fint lite igjen av grunnloven slik den en gang var – Norge har ikke bare gitt fra seg selvråderett, vi har snart utslettet vår egen grunnlov.

En ting til du ikke har fått med deg Hanne Skartveit, EU som vi inngikk EØS-avtalen med 1992, er ikke det samme idag, og i alle meningsmålinger siden 2000 så har det vært og er Nei-flertall på over 60 %, enda stiller du deg i front og nærmest forteller det norskefolk hvor dum vi er som ikke sier ja. Folk vil ikke inn i EU, så enkelt er det, saken er steindød. Forøvrig glemte jeg en ting – som Gro i sin tid sa det, » Om folket sier nei 1994, så har vi jo et medlemsksap anno 1972 i bakhånd vedtatt av Stortinget i 1992 » – Forstår du nå hvor lite Norge har å si og hvor lite vi selv kan bestemme ?? Er ikke stortinget lengre som vedtar norges lover, det er Brûssel.

Men, kan Vg fortelle meg, er Dere ei riksdekkende avis eller en blogg hvor Hanne Skartveit kan bruke fremsiden på VG til å spre politisk propaganda og direkte usannheter til folket ???

Følg meg ------------------>>>

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*