Sivert Krudtå 7. desember 2019
Del På

Hvem har ikke hørt om polfarerne som er fare og nød i Nordishavet de siste dagene – vi er blitt pumpet full av nyhetsartikler fra både VG, Dagbladet og Nrk om hvor store fare Børge Ousland og Mike Horn er i de siste dagene. Men det ingen av mediene sier er at dem takket nei til hjelp fra sysselmannen for å bli fløyet ut og dem har selv hele tiden sagt at dem vil fullføre uten hjelp, og dem publiserer bilder på instagram fra turen – men likevel så skaper mediene et bilde som direkte er usant og løgnaktig ovenfor sine lesere – dem er ikke og dem har aldri vært i fare i det hele tatt, er et skapt mediajippo, alt for å selge og alt for tjene penger på den vanlige mann og kvinne i Norge.

Foto: Printscreen fra Nord Norsk Debatt

Må innrømme at det var befriende å lese artikkelen til lege Hanne Heszlein – Lossius i Berlevåg på Nord Norsk Debatt og som også Altaposten publiserte idag, der ble skapet satt på plass der det hører hjemme. Virkelige nyheter om beredskapen og manglende helsehjelp for barn og allvorlig syke mennesker langs kysten vår det oversees glatt av riksmediene i jakten på skapte nyheter og live-sendinger om en sak som er i praksis er en ikkesak og en ikkenyhet, men som direkte er en skaptnyhet og som kalles nyheter, men som overhode ikke har noe med nyheter å gjøre – slike saker skapes for å gjøre mediene til klikkhorer og som sprer falske nyheter til sine lesere. I sin artikkel så spør lege Hanne Heszlein – Lossius » hvordan det er mulig at halve Nrk og en haug med journalister fra VG livedekker et PR-stunt i Nordishavet hvor elitesoldater og eventyrere har takket nei til sysselmannens rause tilbud om evakuering fra isødet? » – Svaret er dessverre enkelt – det er utelukkende penger, penger, penger, klikk, klikk, klikk og sensasjon, og til slutt gleden av å spre uriktige og falske nyheter. Bare for å nevne som en kurriositet, dette er de samme mediene som vil at vi skal stole på alt dem skriver om Russland, når dem hjernevasker det norskefolk med artikler om Putin og Russland, den troverdigheten er på samme nivå som faren polfareren og elitesoldaten er i og har vært i skal vi tro Dagbladet, VG og Nrk. Godt å se at ikke alle politiske redaktører i Norge lar seg bruke til samme formål. – Forøvrig kan man stille seg spørsmålet om hvor vanlig / normalt det er å publisere hygge / kose-bilder på Instagram samtidig som man ifølge mediene skal være i livsfare og trenger hjelp ??!!

Følg meg ------------------>>>

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*