Sivert Krudtå 8. desember 2019
Del På

Ja du leste riktig. Vi har en helseminister og ei regjering som overhode ikke tar beredskap og ikke tar krisen i ambulanseflyene på allvor – Hvor er du Bent Høie ??? Sitter hjemme å drikke rødvin og driter i beredskapen og om får helsehjelp eller ikke ?? – Er så ille nå at det er rart at det ikke er noen som har tatt til ordet for riksrettsak mot Bent Høie og hele regjeringen, når regjeringen med helseministeren i spissen er blitt farlig for sin egen befolkning, da må det tas tak, og det fort.

Foto: VG

Nå står halvparten av ambulanseflyene på bakken, ute av drift. Og av de 5, står 1 av 2 fly i Finnmark på bakken – beredskapen er på et bunnivå – regjeringen har enda ikke klart å få ferdig det såkalte beredskapssenteret som skulle bygges – regjeringen med justisministeren og helseministeren i spissen har ikke gjennomføringsevne – dem evne å skape oppblåste ideer, men å gjennomføre ideene som er det viktigste, evner dem ikke – dem er rett og slett farlig for det norskefolk.

Nå er både LO-lederen og politikere på stortinget fra Sv, AP, Rødt og Sp kommet på banen,- men hvor er helseministeren som sitter med ansvaret for denne varslede krisen ?? Han stum som en østers. Selv våre riksdekkende aviser som Vg, Dagbldet og Aftenposten evner ikke og vil ikke grave i saken om denne varslede krisen innen ambulanseflyene – er ikke allvorlig nok siden det ikke bor mer folk i Nord-Norge enn det gjør og ikke skaper det klikk på nettsiden deres heller. Mediene er mer opptatt av å være klikkhorer enn å drive god og gravende journalistikk – det visste saken med polfarerne som ble en skapt nyhet og ble en sak om en redningsaskjon, som aldri har vært i verksatt en gang, men det skaper kroner i kassa til mediene i Akersgata.

Denne varslede krisen med ambulanseflyene viser egentlig flere ting – ikke minst, regjeringen gir blanke f i sin egen befolkning, spesielt dem som bor i Troms og Finnmark, » dem er jo spioner for Russland i regjeringens øyne, så da fortjener dem ikke bedre helsetjenester heller » – det sies ikke høyt, men ordene ligger klar på tungen til å bli spyttet ut i beste sendetid på Tv2 – viktig at det er på Tv2, er jo den reklamefinansierte kanalen som er tvkanal i deres øyne. Denne saken viser en viktig ting til – hvordan vi i Norge dimensjonerer beredskapen, vi tenker antall mennesker i en by eller fylke, vi evner ikke tenke areal eller km2 – det er avstandene i Norge som er det viktigste å vektlegge, det sier noe om hvor fort folk kan få hjelp og hvor fort en ambulansebil, politibil eller ambulansefly kan komme fra A til B. Noe må gjøres med måten vi tenker på angående beredskapen, hvis ikke begynner vi snart å ofre menneskeliv mens anbudsrunden pågår. Kanskje burde opposisjonen på Stortinget begynne å rasle med tanken om en riksrettssak mot justisministeren og helseministeren siden dem ikke evner å ivareta sikkerheten til egen befolkning, og for at penger som kunne forbedret beredskapen er blitt brukt til å kjøpe seg stemmer i form av skattelettelser til de aller rikeste i landet …..

Følg meg ------------------>>>

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*