Sivert Krudtå 11. desember 2019
Del På

Nå har vi i flere dager vært vitne til at vi har en helseminister som overhode ikke har kontroll på akuttberedskapen og ambulanseflyene – er så ille at man kan bli mørkeredd av mindre. Verre blir det idag, nå har Nrk en sak fra fengselsvesenet, det er 4000 personer på rømmen som skulle møtt opp til soning av tilsammen 800 år med fengsel. Du leste riktig – 4000 personer, se for deg en kommune med 4000 mennesker, dette er faktisk et helt hinsides høyt tall.

Foto: Googlesøk

Hvor er vår justisminister ?? Er Norge blitt et land uten kontroll på noe som helst ? Dette er såpass allvorlig at stortinget bør komme på banen og få innkalt justisministeren.

Nå har justisministeren og regjeringen skryt av at soningskøene er borte og alt er fint og flott, slik det ser ut nå så kan vi takke dem som stod i soningskøen for å ha rømt landet, istedenfor å sone dommen som dem skulle ha gjort. Vi har ikke bare en helseminister som ikke har kontroll på akuttberedskapen, vi har også en justisminister som overhode ikke har kontroll på hvor de innsatte er – man kan alltid spørre seg om justisministeren har kontroll på resten av beredskapen og at alt står bra til i politiet ( ? ) Er bare å konstatere at vi har ei regjering som både er ute av styring og som ikke har kontroll hva som skjer innen helse – og justis sektoren.

Følg meg ------------------>>>

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*