Sivert Krudtå 11. desember 2019
Del På

Jeg skrev forleden dag om luftambulansen, blir ikke bedre – men verre. Alle forstår jo at når det er tekniske feil på ambulanseflyene så må dem settes på bakken, men verre blir det når det samme selskapet to dager senere sier at det ikke er tekniske feil, men noe annet – hva skal man da stole på er rett informasjon ??

Foto: Googlesøk

Nå vet jeg at helseminister Bent Høie er i Finnmark, og skal videre til Tromsø senere idag på AMK-sentralen på UNN – istedenfor å flakse rundt som en vingeløs fugel, så burde han vel heller sørget for å fått riktig informasjon om ambulanseflyene fra Babcock og så få kontroll på hva selskapet foretar seg. Var det i det hele tatt feil på flyene ? Har Babcock kontroll på hva dem driver med ?? Vi snakker her om en av de viktigste delene innen beredskapen i Norge, det er noe man ikke tuller med – dette skal man vite hva man holder på med og hva man gjøre. Det er trossalt allvorlig syke mennesker som skal transpoteres til sykehus.

Bent Høie! Har du kontroll på situasjonen ? Tenkt å foreta deg noe ? Hittil har det etter det jeg har fått med meg kun vært prat, og lite handling- det er motsatte som kreves nå fra vår helseminister. Kanskje vært en idè å fortelle folk i Nord-Norge og i resten av Norge hva du driver på med og hva du eventuelt har tenkt å foreta deg videre i denne saken. Nå må Bent Høie foreta deg noe og få fikset opp i dette nå rimelig kjapt, eller så går du av – valg har du nemlig ikke nå mer og tolmodigheta er det også slutt på nå.

Følg meg ------------------>>>

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*