Sivert Krudtå 4. juni 2020
Del På

Endelig, ja kan trygt skrive endelig oppleve å være i paradis igjen etter en lang og kald vinter med ekstreme snemengder her i Alta. Er vel ingen av de 21 000 innbyggerne i Alta som noen gang har opplevd slike mengder med sne noen gang i sitt liv. Prisen får vi vel nå som det er flom i Altaelva, spørsmålet i år er, blir det 50 års flom eller ikke ??

Gratis fisket i Altaelva startet 01.06, jeg måtte ta meg en tur opp på kvelden den 01.06 meg stanga, etter en vinter med kulde og ekstremt med sne så må jeg innrømme at det føltes som jeg var kommet til paradis sist mandag på kvelden, fantastisk flott vær og varmt. Dere kan se noen bilder under her som jeg tok med mobilen……

Foto: Sivert Krudtå

Foto: Sivert Krudtå

Foto: Sivert Krudtå

Foto: Sivert Krudtå

Foto: Sivert Krudtå
Følg meg ------------------>>>

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*