Sivert Krudtå 2. juli 2020
Del På

Fra dag èn i etterforskningen av forsvinningen til Anne Elisabeth Hagen har på politiet begått feil – det startet allerede samme dag som hun forsvant, noe som vil gjøre det meget vanskelig å oppklare saken.

Den første feilen politiet åpenbart har gjort, det er å konsekvent følge ordren som stod i brevet som tom Hagen fant i huset når han kom hjem, nemlig late som at politiet ikke ble koplet inn og på den bakgrunn ikke gikk ut i media med saken og ikke etterlyste Anne Elisabeth Hagen, meget fatal tabbe. Hun skulle vært etterlyst umiddelbart når Tom Hagen ringte politiet, fordi det var vitner som har sett henne, noe som har kommet frem i bl.a nyhetene på tv2.

Foto: Sivert Krudtå

Vitnet som ble intervjuet av tv2 så Anne Elisabeth Hagen i en rød BMW X3, det har visst seg at det var to kvinner som så Anne Elisabeth i denne bilen med korttids mellomrom, bare noen hundre meter i mellom – hadde politiet gått ut i media den 31.10.2018, så hadde disse opplysningene kommet frem da, faktisk samme dag som hun forsvant. Istedenfor så kommer dette frem over 18 mnd siden hun forsvant. Senest igår ble enda en mann etterlyst av politiet for å blitt observert på overvåkningskamera den 31.10.2018, hvorfor har ikke politiet gått ut å etterlyst mannen før ?? Nå over 18 mnd etterpå, så vil ting han evt observerte den 31.10.2018 være totalt verdiløst. Av den enkle grunn, hans hukommelse og hva han vet husker og ikke husker, vil ikke være troverdig. Vi mennesker glemmer ting jo lengre tid det går fra en observerer ting til man evt forteller om dette, og hva man husker endrer seg også.

Politiet gikk først ut i mediene 10 uker etter Anne Elisbeth Hagen forsvant, allerede da var dem altfor sent ute. På disse 10 ukene så har bevis blitt borte, ett evt lik av Anne Elisabeth Hagen er blitt forte for alltid og evt vitner vil huske mye dårligere. Kanskje vitnene ikke husker noe i det hele tatt etter 10 uker.

Det å sikte Tom Hagen for drap på sin kone er jo helt meningsløst. Ikke vet man når Anne Elisabeth ble drept, ikke har dem vitner til ett evt drap, ikke har dem liket av Anne Elisabeth osv – politiet har null som knytter Tom Hagen til et drap på sin kone, så det er enda ett blindspor.

Hadde politiet etterlyst Anne Elisabeth samme dag hun forsvant, så hadde dem fått vite om den røde BMW X3 som kvinnene hadde observert. Dette ville gitt politiet veldig verdifull informasjon som hadde gjort at dem kunne gått inn i registeret til biltilsynet, først funnet antall røde BMW X3 er det i området, hvem eier dem, er noen av dem blitt byttet inn i en annen bil ? Men siden politiet ventet i 10 uker med å gå ut i mediene og enda 18 mnd før disse damene som så bilen ble avhørt, så er all informasjonen som politiet kunne ha fått fra biltilsynet nå totalt verdiløst.

Når man ser på antall forsvinningssaker som har vært siden 1980-tallet frem til idag, bl.a Marianne-saken, Therese-saken, Anne Elisabeth Hagen osv osv, så er jeg fristet å spørre, har norskpoliti kompetanse til å etterforske forsvinningssaker i det hele tatt ?? Lar norskpoliti seg diktere av kriminelle i slike saker ?

Følg meg ------------------>>>

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*