Sivert Krudtå 15. august 2020
Del På

Det er forståelig at Venstre`s Nestleder og statsråd Abid Raja er opptatt av å sende ut gode holdninger til ungdommen og resten av samfunnet,- men feilen er at Abid Raja er statsråd, ergo skal han ikke uttale seg om at Petter Northug er blitt tatt for å kjøre for fort med bilen igjen og at politiet har beslaglagt kokain hjemme hos Northug. Det er en politisak, ikke en sak for en statsråd eller andre politikere til å score billige politiskepoen i korrekthet.

Foto: Sivert Krudtå

Om Abid Raja mener Northug svekker omdømmet til idretten, nå er det vel resten av Norge sin befolkning som avgjør det, fordi det kommer annpå hvordan folket oppfatter saken og hvordan dem ser på Northug som person – Northug er veldig populær, både ute blant folk og hos sponsorene.

For det andre burde Abid Raja som statsråd holde seg for god til å uttale seg om saker som er hos politiet og påtalemyndigheten – Northug er ikke dømt og ikke straffet, hva dette ender med er det ingen som vet. Tradisjonen er nemlig i NOrge at statsråder og stortingspolitikere uttaler seg ikke om saker som er under etterforskning, det er blande seg inn i en pågående straffesak, det burde Raja vite meget godt som utdannet jurist.

Følg meg ------------------>>>

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*