Sivert Krudtå 22. august 2020
Del På

Nå har demonstrasjonene i Hviterussland pågått siden valget og opposisjonslederen har rømt landet, angivelig i frykt for å bli arrestert. Dessverre for opposisjonen i Hviterussland har gjort den samme tabben som i Ukraina, nemlig å alliere seg med EU og Nato for å få til regimeskifte – totalt skivebom, det er de siste landene opposisjonen burde kommet med og få som støtte spillere. Hvorfor ? EU og Nato mangler troverdighet og har for mye blod på hendene fra før av, ergo er det ingen regimer som lytter til hverken Merkel, Stoltenberg, Macron, Boris Johnson eller Trump.

Foto: Sivert Krudtå

Idag melder både VG, Nrk & Itar-tass at Lukasjenko har bedt hæren slå ned på revolusjonsforsøk. Lukasjenko beskylder også EU og Nato for å blande seg inn i hva som skjer i Hviterussland og er med på å destsabilisere landet, noe som er en berettiget mistanke – vi må ikke glemme hva som skjedde i 2014 på Maidan i Ukraina. Der var det innblanding og påvirkning utenfra som gjorde at presidenten måtte rømme landet og gå i eksil i Russland.

Lukasjenko påpeker også at Nato har flyttet militære tropper nærmere grensen mot Hviterussland, noe som også stemmer. USA har flyttet 8-9 000 soldater fra Tyskland til Polen, opp mot den Hviterussiske grensen, så at Lukasjenko har all grunn til å mistenke at både Nato og EU er innblandet i opptøyene i Hviterussland er absolutt berettiget.

I tillegg til å påvirke opposisjonen i Hviterussland som Nato & EU gjør, så har også Nato en lang forhistorie med en politikk for å få til regimeendring i land som ikke er helt enig med dem bl.a Libya, Irak, Ukraina og hadde det ikke vært for Russland og Putin, så hadde Nato lykkes med å få til regimeendring også i Syria – dette er en politikk som overhode ikke faller i god jord hos Russland og hos Putin. Dette har også Putin understreket ovenfor Angela Merkel ved flere anledninger, og det ser ikke ut som Nato & EU ikke vil respektere dette, da blir det konflikt – og det er det som er i ferd med å skje i Hviterussland, EU & Nato ønsker at Lukasjenko skal gå i eksil i Russland, akkurat det samme som skjedde i Ukraina.

Måten Lukasjenko reagerer på Nato & EU, dette viser at opposisjonen har feilet totalt når dem kommer drassende med Nato & EU på slep, dette er land totalt uten troverdighet og tillit, nettopp pga deres uærlige spill i kulissene for kùn å ha regimeendring som målsetting, på den måten få hånda ned i statskassa til Hviterussland, noe som skjedde med Ukraina – gjort seg økonomisk og militært avhengig av USA, Nato & EU.

Hvor i alle dager gangsynet til EU & Nato når dem tror at Hviterussland vil ha hjelp fra dem ? Tror dem at verden ikke har sett hva dem har bedrevet med i sin forhistorie ??

Følg meg ------------------>>>

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*